Karadeniz değil, Adana! Bu manzarayı henüz kimse bilmiyor: Görmeden dönmeyin

Karadeniz değil, Adana! Bu manzarayı henüz kimse bilmiyor: Görmeden dönmeyin

Adana seyahatinizin ardından bu eşsiz manzarayı görmeden dönmeyin! Karadeniz değil, Adana! Nefes aldıran manzarasıyla uğrak noktanız olacak. Bu manzarayı henüz kimse bilmiyor...

Adana’nın Feke ilçesinde bulunan baraj göleti, sahip olduğu eşsiz manzarası ve doğal güzellikleriyle Karadeniz’i aratmıyor. Adana merkeze 120 kilometre uzaklıkta yer alan Feke Baraj göleti, çevresindeki katran ağaçları ve kızılçam ormanlarıyla doğa ve fotoğraf tutkunlarının vazgeçilmez adreslerinden biri haline geldi.

EŞSİZ MANZARA VE ZENGİN BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK

Feke Baraj göleti, sadece doğal güzellikleriyle değil, aynı zamanda zengin biyolojik çeşitliliğiyle de dikkat çekiyor. Bukalemun, sincap gibi hayvan türlerinin yanı sıra, birçok endemik canlı türüne de ev sahipliği yapıyor.

İLÇENİN GÖZDESİ OLDU

Feke Baraj göletinin turizm potansiyelini artırmak amacıyla bölgede çeşitli turistik tesisler de kurulmuş durumda. Bu tesislerin başında gelen işletmeci Deniz Bozel, misafirlerine sundukları hizmetler hakkında bilgi vererek, "Buraya hayallerimi döktüm. İnsanlar ilçemize geliyordu dinlenecek manzara izleyebilecekleri bir alanları yoktu. İlçemiz ülkemizin en güzel doğal alanlarından biri. Turistlik yerlerimiz çok fazla yetkililerden bu konuda yardım istiyoruz. Tarihi ve doğası tanıtılırsa ilçemiz turizm yönünden çok zengin bir yer" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN