Fenerbahçe'de deprem! Mourinho takımdan ayrılacak mı? Bunu kimse beklemiyordu

Fenerbahçe'de deprem! Mourinho takımdan ayrılacak mı? Bunu kimse beklemiyordu

Sezon başında Fenerbahçe'ye imza atan Portekizli teknik adam Jose Mourinho hakkında sansasyonel bir iddia ortaya atıldı. Söz konusu iddia sarı-lacivertli camiada deprem etkisi yarattı.

Süper Lig'de 2013-2014 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk özlemini Jose Mourinho yönetiminde dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, bu haftayı BAY geçecek. Avrupa Ligi'nde 2. hafta karşılaşmasında Hollanda'da Twente ile berabere kalan Fenerbahçe'de Jose Mourinho hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Geçtiğimiz sezonun sona ermesiyle İsmail Kartal ile yollarını ayırarak Jose Mourinho ile sözleşme imzalamıştı. Sezon başından bu yana istenen oyunu bir türlü ortaya koyamayan sarı-lacivertli ekipte Portekizli çalıştırıcı hakkında sansasyonel bir iddia öne sürüldü.

Fanatik'in İngiliz basından aktardığı göre; İngiliz devi Everton'ı satın alma kararı alan Amerikalı iş insanı Dan Friedkin, Portekizli teknik adamı takımın başına geçirme kararı aldı. Amerikalı iş insanının tecrübeli teknik adama kancayı taktığı öne sürüldü.

Dan Friedkin, takımın mevcut teknik adamı Sean Dyche ile yollarını ayırmayı ve takımın başına Mourinho'yu getirmeyi amaçlıyor.

Jose Mourinho, Premier Lig'de Chelsea, Tottenham ve Manchester United gibi kulüplerde görev almıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN