Şahan Gökbakar'a hapis şoku! Villasının izinsiz yapıldığı ortaya çıkmıştı, evinde bulunanlar şok etti

Şahan Gökbakar'a hapis şoku! Villasının izinsiz yapıldığı ortaya çıkmıştı, evinde bulunanlar şok etti

Marmaris’teki villası nedeniyle gündeme gelmişti! Ünlü komedyen Şahan Gökbakar’ hapis şoku! Marmaris’teki villasının izinsiz yapı olduğu ortaya çıkmıştı. Detaylı incelendi, mühürlendi! Evinde bulunanlar şok etti

Marmaris'te yer alan Nitelikli Doğal Koruma Alanı'ndaki ruhsatsız yapı nedeniyle, ünlü komedyen Şahan Gökbakar ve kardeşi Togan Gökbakar hakkında hazırlanan iddianame, Marmaris Asliye Ceza Mahkemesi'ne sunuldu. İddianamede, Gökbakar kardeşlerin izinsiz güneş panelleri, su deposu ve iskele üzerinde ahşap kaplama yapması gerekçe gösterilerek, 10 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Şahan Gökbakar'dan Merkez Bankası'na eleştiri

KAÇAK YAPI TARTIŞMASI

Marmaris’in Turgut Mahallesi'nde, Çamaşırhane Film Yapım A.Ş’ye ait olan taşınmazda izinsiz yapıların tespit edilmesi üzerine, Marmaris Belediyesi ve Muğla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü ekipleri inceleme başlattı. Yapılan denetimler sonucunda, taşınmazda ruhsatsız güneş panelleri, su deposu ve mevcut iskelede ahşap kaplamalar bulunduğu belirlendi. Durumun tespit edilmesinin ardından taşınmaz, yetkililer tarafından mühürlendi ve soruşturma başlatıldı.

Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası mühürlendi - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber

3 SUÇTAN 10 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

Savcılık tarafından hazırlanan iddianamede, Şahan Gökbakar, kardeşi Togan Gökbakar ve Ç.Ö. adlı bir kişi hakkında “İmar Kirliliğine Neden Olma”, "Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na muhalefet” ve "3621 Sayılı Kıyı Kanunun 15/1,4 maddesine aykırılık" suçlarından üç yıldan 10 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası mühürlendi - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber

GÖKBAKAR’DAN SAVUNMA

Konuyla ilgili olarak Şahan Gökbakar, yaptığı açıklamalarda suçlamaları reddetti. Mülkünde çevre dostu enerji kaynakları kullandığını belirten Gökbakar, güneş panellerinin doğaya zarar vermediğini ve iddiaların haksız olduğunu savundu. Ayrıca, yapılan işlemlerin Nitelikli Doğal Koruma Alanı statüsüne zarar vermediğini öne sürdü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN