Fenerbahçe'ye 65 milyon euroluk gol makinesi! Kanarya süper yıldızı transfer edecek: 82 gol 24 asist...

Fenerbahçe'ye 65 milyon euroluk gol makinesi! Kanarya süper yıldızı transfer edecek: 82 gol 24 asist...

Bu sezon Mourinho yönetiminde şampiyonluk hasretini dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, 65 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Sezon başından bu yana hücum oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Hücum hattını güçlendirme kararı alan Fenerbahçe, gözünü Fransa'ya dikti.

Yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Cenk Tosun ve Yusuf en-Nesyri'den beklenen katkıyı alamayan Fenerbahçe, gol yollarını güçlendirmek için çalışmalara başladı. Kanarya, kış transfer döneminde 65 milyon euroluk bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

A Spor'da yer alan habere göre; Bu sezon hücum oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan Fenerbahçe, güncel piyasa değeri 50 milyon euro olan golcü oyuncu Gonçalo Ramos'u kadrosuna katmak istiyor.

Kanarya'nın golcü oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralamayı amaçladığı öne sürüldü. Golcü oyuncunun da Mourinho faktörü nedeniyle Fenerbahçe'ye transfer olmaya sıcak baktığı iddia edildi. Yıldız golcü için bugüne dek toplamda 65 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Gonçalo Ramos - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Fransız devi PSG formasını terleten yıldız golcü, bu sezon görev aldığı

1 maçta 1 gole imza attı. 23 yaşındaki süper yıldız, futbol kariyeri boyunca ise toplamda 202 müsabakda görev alırken 82 gol 24 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN