Meteoroloji'den İstanbul için sağanak alarmı: Hava sıcaklığı birden düşecek

Meteoroloji'den İstanbul için sağanak alarmı: Hava sıcaklığı birden düşecek

Hafta sonu ülke genelinde sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği öngörülüyor. Ancak Pazartesi günü itibarıyla Marmara Bölgesi'nde başlayacak yağışlarla birlikte İstanbul'da sıcaklıklar 23 dereceye kadar düşecek. Yağışların Marmara, Ege'nin kuzeyi ve Batı Karadeniz'i etkisi altına alması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi'nde önümüzdeki günlerde etkili olması beklenen sağanak yağışlar nedeniyle uyarıda bulundu.

7 Ekim tarihinden itibaren Marmara'da etkili olması beklenen sağanak ile birlikte İstanbul'da sıcaklık 23 dereceye kadar düşecek.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre; bugün ülke genelinde yağış beklenmiyor. Yurdun batı kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı ülke genelinde 1-3 derece artacak, sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Rüzgar ise genellikle güney ve güneydoğu, doğu kesimlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esecek.

İSTANBULLULAR PAZARTESİ DİKKAT!

Hafta sonu mevsim normallerinde ve açık seyredecek olan hava sıcaklıklar Pazartesi günü düşüşe geçecek.

Marmara'da etkili olması beklenen sağanak ile birlikte İstanbul'da sıcaklık 23 dereceye kadar düşecek. Yağmur Marmara, Ege'nin kuzeyi ve Batı Karadeniz'de görülecek. Salı günü ise etkisini kaybedecek.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

5 EKİM CUMARTESİ GÜNÜ

haritatahmingun1.png

6 EKİM PAZAR GÜNÜ

haritatahmingun2.png

7 EKİM PAZARTESİ GÜNÜ

haritatahmingun3.png

8 EKİM SALI GÜNÜ

haritatahmingun4.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN