Fenerbahçe'nin tarihine geçmişti! Kanarya'nın eski yıldızından şaşırtan imza: 7. Lig takıma transfer oldu...

Fenerbahçe'nin tarihine geçmişti! Kanarya'nın eski yıldızından şaşırtan imza: 7. Lig takıma transfer oldu...

Fenerbahçe'nin tarihine geçen eski yıldız, yeni takımıyla herkesi şaşırttı. Kanarya'nın eski ismi büyük bir sürprize imza atarak 7.Lig takımına transfer oldu.

Yeni sezon çalışmalarını Jose Mourinho yönetiminde sürdüren Fenerbahçe'de eski yıldızdan gelen haber herkesi şaşırttı. Kanarya'nın eski yıldızı, sürpriz bir anlaşmaya imza atarak 7. Lig takımına transfer oldu.

2008 yılının yaz transfer döneminde 14 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye katılarak sarı-lacivertli ekibin tarihindeki en pahalı transfer olan İspanyol golcü Daniel Güiza, sürpriz bir anlaşmaya imza attı.

Sarı-lacivertli forma altında gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratan ve 2011 yılının yaz transfer döneminde bedelsiz olarak Fenerbahçe'den ayrılan golcü oyuncunun yeni takımı herkesi şaşırttı.

43 yaşındaki İspanyol golcü, büyük bir sürprize imza atarak İspanya 7. Lig takımı UD Rotena'ya transfer oldu.

İspanyol golcünün ilerleyen yaşına rağmen futbol hayatına devam etmesi şaşkınlık yarattı. Sarı-lacivertli forma altında tüm kulvarlarda toplam 98 karşılaşmada görev alan İspanyol golcü, bu karşılaşmalarda takımı adına 35 gol 20 asiste imza atmıştı.

Dani Güiza - Oyuncu profili | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN