Okul müdürü dev dalgalar arasında kayboldu: Cansız bedenine ulaşıldı

Şile'ye arkadaşlarıyla kamp yapmak için giden okul müdürü Memduh Alparslan Cıngıloğlu, girdiği denizde gözden kayboldu. Cansız bedeni bölgeden 1.5 metre uzaklıkta bulunan 3 çocuk babası Cıngıloğlu'nun cenazesi morga kaldırıldı.

Feci olay, Şile Sofular Plajı'nda saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Pendik İTO Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda müdür olarak görev yapan Memduh Alparslan Cıngıloğlu (49), arkadaşlarıyla birlikte kamp yapmak için önceki sabah saatlerinde mesire alanına gitti.

9628074.jpg

Geceyi kamp alanında geçiren Cıngıloğlu ve üç arkadaşı, sabah saatlerinde denize girdi.

9628067.jpg

DALGALARIN ARASINDA KAYBOLDU

Denizde yüzdükleri sırada gruptan biri boğulma tehlikesi geçirdi. Memduh Alparslan Cıngıloğlu, bu esnada denizde gözden kayboldu.

9628068.jpg

Olayın hemen ardından İtfaiye Sualtı Arama Kurtarma, Sahil Güvenlik ve Jandarma ekipleri bölgeye sevk edildi. Boğulma tehlikesi geçiren kişi ekipler tarafından kurtarılırken, Cıngıloğlu için arama kurtarma çalışması başlatıldı.

9628073.jpg

CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Öğle saatlerinde, Cıngıloğlu’nun cansız bedeni kaybolduğu bölgeden yaklaşık 1.5 metre uzaklıkta bulundu. Üç çocuk babası olan Cıngıloğlu'nun cenazesi, Şile Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN