Jose Mourinho İspanya'nın gol kralını Fenerbahçe'ye getiriyor! EURO 2024 sonrası imzayı atıyor. Ali Koç özel jetiyle getiriyor

Jose Mourinho İspanya'nın gol kralını Fenerbahçe'ye getiriyor! EURO 2024 sonrası imzayı atıyor. Ali Koç özel jetiyle getiriyor

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile yaz transfer dönemini verimli geçirmek isteyen sarı-lacivertlilerde ilk transfer müjdesi geldi. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Jose Mourinho İspanya'nın gol kralını Fenerbahçe'ye getiriyor! EURO 2024 sonrası imzayı atıyor. Başkan Ali Koç özel jetiyle getiriyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Yaz transfer dönemini verimli geçirmek isteyen sarı-lacivertliler sonunda istediği golcüyü buldu. Jose Mourinho İspanya'nın gol kralını Fenerbahçe'ye getiriyor! EURO 2024 sonrası imzayı atıyor. Ali Koç özel jetiyle getiriyor.

JOSE MOURINHO İSPANYA'NIN GOL KRALINI FENERABHÇE'YE GETİRİYOR

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Uzun süredir golcü arayışında olan Kanarya sonunda aradığı ismi buldu. Fotospor'da yer alan habere göre Fenerbahçe, Beşiktaş'la görüştüğü gelecek sezon Süper Lig'de oynayacağı iddia edilen Alvaro Morata'yı radarına aldı.

yeni-proje-2024-07-08t132838-229.jpg

EURO 2024 SONRASI İMZAYI ATIYOR! ALİ KOÇ ÖZEL JETİYLE GETİRİYOR

Morata, Fransa ile oynanacakları yarı final maçı öncesi El Mundo'ya dikkat çeken açıklamalar yaptı. 31 yaşındaki golcü, “Büyük olasılıkla milli takımdan ayrılacağım" dedi ve şöyle devam etti: "İspanya dışında daha mutluyum çünkü insanlar bana saygı duyuyor.” Atletico Madrid forması giyen Morata’nın bu açıklaması kritik maç öncesinde hoş karşılanmadı ve tepki çekti.

yeni-proje-2024-07-08t132856-367.jpg

Morata, bu sezon Atletico Madrid formasıyla tüm kulvarlarda 47 resmi maçta 2948 dakika sahada kaldı. 21 gol attı. 4 asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN