Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'a veda ediyor! Yeni takımı belli oldu...

Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'a veda ediyor! Yeni takımı belli oldu...

Geçen sezon attığı gollerle Galatasaray'a şampiyonluğu getiren isimlerden biri olan milli yıldız Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'a veda etmeye hazırlanıyor. Milli yıldızın yeni durağı ise büyük oranda belli oldu.

Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci kez Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekip, kazanılan iki şampiyonlukta başrol oynayan golcü ismi Kerem Aktürkoğlu ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Aslan'ın golcü isminin yeni durağı ise yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Galatasaray forması altında gösterdiği performans sonucu A Milli Takım'a kadar yükselen Kerem Aktürkoğlu, sezonun büyük bölümünde sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından adeta eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

A Spor'un haberine göre; Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamasında camiaya adeta veda eder gibi konuşan milli yıldız sarı-kırmızılı ekibe veda etmeye hazırlanıyor. EURO 2024'te Gürcistan karşılaşmasında zaferi getiren golü kaydeden golcü oyuncunun yeni durağı büyük oranda belli oldu.

Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan golcü oyuncuyu kadrosuna katmak için Real Sociedad, Real Betis ve Lille sıraya girdi. Yıldız oyuncunun Arabistan'da teklifler aldığı ancak önceliğini Avrupa takımlarına verdiği öne sürüldü.

Yıldız oyuncunun yaz transfer döneminde takımdan ayrılması ve söz konusu Avrupa takımlarından birine imza atması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN