Galatasaray'da Muslera dönemi sona eriyor! Yollar ayrılacak: Aslan'ın yeni kalecisi şimdiden belli oldu...

Galatasaray'da Muslera dönemi sona eriyor! Yollar ayrılacak: Aslan'ın yeni kalecisi şimdiden belli oldu...

Galatasaray, 2011 yılının yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı tecrübeli file bekçisi Muslera ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Aslan'ın Muslera'nın yerine düşündüğü isim ise şimdiden belli oldu.

Bu akşam Trendyol Süper Lig'in 8. hafta karşılaşmasında evinde Fatih Tekke yönetimindeki Alanyaspor'u konuk edecek Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekip, tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde Süper Lig'de ve Avrupa Ligi'nde şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, 2011 yılından bu yana kalesini koruyan Uruguaylı eldiven Fernando Muslera ile vedalaşmak için geri sayıma geçti.

A Spor'un haberine göre; Aslan'ın tecrübeli file bekçisi ailevi sorunlar yaşıyor. Tecrübeli eldivenin bu sorunlar nedeniyle sezon sonunda takımdan ayrılabileceği öne sürüldü. Sezon sonunda Galatasaray ile olan sözleşmesi sona erecek olan deneyimli file bekçisi, sarı-kırmızılı ekip ile sözleşme yenilemedi.

Sarı-kırmızılı ekip, ayrılık ihtimali karşısında kaleci arayışlarına şimdiden başladı. Aslan, Napoli'nin 27 yaşındaki İtalyan kalecisi Alex Meret'i gündemine aldı.İtalyan menajer George Gardi'nin yönetime İtalyan kalecinin ismini sunduğu öğrenildi.

İtalyan menajer Dries Mertens, Davinson Sanchez, Nicolo Zaniolo, Torreira ve Mauro İcardi gibi transferlerinde önemli rol oynarken son olarak Osimhen transferine imza atmıştı.

27 yaşındaki İtalyan kalecinin güncel piyasa değerinin 12 milyon euro olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN