Fenerbahçe'den Galatasaray'a yüzyılın transfer çalımı! 52 milyon euroluk gol makinesi... Yer yerinden oynayacak

Fenerbahçe'den Galatasaray'a yüzyılın transfer çalımı! 52 milyon euroluk gol makinesi... Yer yerinden oynayacak

Devre arasında bombayı patlatmayı hedefleyen Fenerbahçe, 52 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Süper Lig'de 2014 yılından bu yana devam eden şampiyonluk özlemini bu sezon dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, kış transfer döneminde bombayı patlatmak için kolları sıvadı. Kanarya, 52 milyon euroluk bombayı patlatmak için çalışmalara başladı.

Jose Mourinho yönetiminde Süper Lig'deki şampiyonluk hasretini dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'a tarihi transfer çalımını atmak için düğmeye bastı.

A Spor'un haberine göre; Devre arasında hücum hattına takviye yapma kararı alan sarı-lacivertli ekip, gözünü İtalya'ya dikti. Kanarya, ezeli rakibi Galatasaray'ın uzun süredir kadrosuna katamadığı yıldız isme rotayı çevirdi.

Sarı-lacivertli yönetim Roma forması giyen Paulo Dybala'yı devre arasında transfer etmek için mesaiye başladı.

Jose Mourinho'nun bu transferde ısrarcı olduğu, Arjantinli oyuncunun da Portekizli teknik adam ile yeniden çalışmak istediği ileri sürüldü. Fenerbahçe, Mourinho faktörünü de kullanarak sezon sonunda İtalyan kulübü ile sözleşmesi bitecek olan yıldız isim için harekete geçti.

Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan 30 yaşındaki golcü oyuncu için bugüne dek toplamda 52,90 milyon euroluk bonservis bedeli ödendi.

Paulo Dybala için transfer yanıtı- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN