Galatasaray'da hayal kırıklığı yaratmıştı! 38 yaşındaki Falcao'nun yeni takımı herkesi şaşırttı...

Galatasaray'da hayal kırıklığı yaratmıştı! 38 yaşındaki Falcao'nun yeni takımı herkesi şaşırttı...

Galatasaray formasını terlettiği dönemde sık sık sakatlık sorunu yaşayarak sarı-kırmızılı camiada hayal kırıklığı yaşayan Kolombiyalı süper golcü Radamel Falcao, Avrupa'daki futbol kariyerini sonlandırdı. Yıldız golcünün yeni takımı herkesi şaşırttı.

2019-2021 yılları arasında Galatasaray formasını terleten Kolombiyalı süper yıldız Radamel Falcao'nun yeni takımı herkesi şaşırttı. 38 yaşındaki yıldız golcü, yeni takımıyla büyük bir sürprize imza atarak Avrupa'daki macerasını sonlandırdı.

2019 yılında imza attığı Galatasaray'da beklentilerin altında kalarak sarı-kırmızılı camiada hayal kırıklığı yaratan Kolombiyalı golcü Falcao, futbolseverleri şaşırtan bir anlaşmaya imza attı.

Son olarak İspanyol ekibi Rayo Vallecano formasını terleten Kolombiyalı süper golcü, İspanyol ekibine veda ederek Avrupa'daki futbol kariyerini sonlandırdı. "El Tigre" lakabıyla bilinen 38 yaşındaki Kolombiyalı ünlü forvet Radamel Falcao, Kolombiya Premier Ligi takımlarından Millonarios FC ile sözleşme imzaladı.

38 yaşındaki Kolombiyalı golcü oyuncu, ilk kez ülkesinde top koşturacak. Golcü oyuncu daha önce Porto, Monaco, Chelsea ve Manchester United gibi dev takımların formasını terletmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN