MasterChef’te yakıştırılıyorlardı! Onur ve Beyza aşk mı yaşıyor? O yorum sosyal medyayı salladı

MasterChef’te yakıştırılıyorlardı! Onur ve Beyza aşk mı yaşıyor? O yorum sosyal medyayı salladı

MasterChef Türkiye’nin en dikkat çeken yarışmacılarından Onur ve Beyza, yarışmanın ilk bölümünden itibaren izleyiciler tarafından birbirlerine yakıştırılan isimlerden oldu. İkili arasındaki samimi diyaloglar ve yarışma boyunca gösterdikleri yakınlık, aralarında bir aşk olduğu iddialarını gündeme getirdi.

Beyza, her ne kadar Onur’a “kardeşim” diyerek hitap etse de yarışmayı takip edenler, aralarındaki ilişkinin bundan çok daha fazlası olduğunu düşünüyor. Hatta Demet Akalın bile bu konuda sessiz kalmayarak, "İntikam şarkılarının kraliçesi olarak söylüyorum; bunlar aşıklar" diyerek ikili arasında bir aşk yaşandığını iddia etmişti.

ONUR’UN YORUMU SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU!

Onur, Beyza’nın Instagram hesabında paylaştığı bir fotoğrafa yaptığı yorumla aşk dedikodularını yeniden alevlendirdi. Beyza'nın fotoğrafının altına "Nazar değmesin" yazan Onur, sosyal medyanın gündemine oturdu. Beyza ise bu yoruma, yüzü kızaran bir emoji ile karşılık vererek takipçilerin kafasındaki soru işaretlerini artırdı. Onur’un bu yorumu, sosyal medyada "Gerçekten aşk yaşıyorlar mı?" sorularını yeniden gündeme taşıdı.

mas.jpg

ONUR’DAN BEYZA’YA DESTEK!

Geçtiğimiz günlerde de Beyza’ya sosyal medyada gelen eleştirilere karşı, Onur savunma yaparak dikkatleri üzerine çekmişti. Bir kullanıcı, Beyza’nın tabağını eleştirerek, “Torpil avcısı diyoruz. Tabana salça, üzerine peynir... Uğraştırmayan bir tabak,” yorumunu yapmıştı. Onur ise bu eleştiriye sessiz kalmayarak, "Muhammaranın araştırmasını yapar mısın lütfen" şeklinde karşılık verdi ve Beyza’yı savundu.

Bu olaylar, MasterChef Türkiye’nin takipçileri arasında ikili arasında gerçekten bir aşk olup olmadığı konusunu yeniden tartışmaya açtı. Onur’un sık sık Beyza’nın fotoğraflarına yaptığı yorumlar ve sosyal medyada verdiği destek, hayranlarını bu konuda daha da meraklandırdı. Şimdilik Onur ve Beyza’dan net bir açıklama gelmese de, bu ikilinin yarışmanın dışında da oldukça yakın olduğu kesin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN