'Gürültü' tartışmasında kan aktı: Sokaktakilere kurşun yağdırdı

'Gürültü' tartışmasında kan aktı: Sokaktakilere kurşun yağdırdı

Samsun'da "gürültü" tartışması cinayetle sonuçlandı. Bir şahıs, sokakta gürültü yaptıkları iddiasıyla tartıştığı gruba tabancayla ateş yağdırdı. Grupta bulunan 22 yaşındaki genç göğsünden vurularak hayatını kaybetti.

Samsun'un Bafra ilçesine bağlı Hacınabi Mahallesi dehşet verici bir olayla sarsıldı. Sabaha karşı Tütün Mağazaları 2. Sokak'ta yaşanan olayda S.Y. (63), sokakta "Gürültü yapıyorsunuz, sessiz olun" diyerek bir grup genci uyardı.

12313.jpg

'GÜRÜLTÜ YAPIYORSUNUZ' DEYİP KURŞUN YAĞDIRDI

Uyarının üzerine S.Y. ile grup arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. S.Y. tabancayla gruba ateş açtı. Silahtan çıkan kurşunlardan biri Ergün Mehmetcan Duman'ın (22) göğsüne isabet etti.

10175693.jpg

GENÇLERDEN BİRİ HAYATINI KAYBETTİ

İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Duman, doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti.

10175694.jpg

ZANLI GÖZALTINDA

S.Y. polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN