Kazmayı vurdukça topraktan fışkırdı! Mahalleli sevinçten göbek attı: Boyu 1 metreyi geçiyor

Kazmayı vurdukça topraktan fışkırdı! Mahalleli sevinçten göbek attı: Boyu 1 metreyi geçiyor

Peş peşe uyarılar gelirken o ilimizde umulmadık bir şey bulundu! Kazmayı vurdukça topraktan fışkırdı! Beklenenden çok daha büyük bir kaynak! Mahalleli sevinçten göbek attı, boyu 1 metreyi geçiyor...

Türkiye'nin su sıkıntısı yaşayacak ülkeler arasında yer aldığı tahmin edilirken, Isparta'nın Eğirdir ilçesinden sevindirici bir haber geldi. Eğirdir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen sondaj çalışmasında, beklenenden çok daha büyük bir su kaynağı bulundu.

Foto - Toprağı kazdıkça yerin altından fışkırdı! Boyu 1 metreyi geçti, mahalleli sevinçten havalara uçtu

BOYU 1 METREYİ GEÇTİ

Haber32'de yer alan habere göre, Eğirdir Belediyesi'ne bağlı itfaiye personeli Veli Küçükköse'nin bahçesinde yürütülen sondaj çalışması olumlu sonuçlandı. Yapılan sondajın ardından toprağın altından su fışkırmaya başladı ve suyun boyu 1 metreyi geçti. Bu beklenmedik gelişme, mahalle sakinleri arasında büyük bir sevinçle karşılandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN