İzmir'de korkunç cinayet: Husumetli olduğu eski iş ortağını pompalı tüfekle öldürdü

İzmir'de korkunç cinayet: Husumetli olduğu eski iş ortağını pompalı tüfekle öldürdü

İzmir'in Buca ilçesindeki gümüşçü Hasan Çınar (47), bir dönem birlikte iş yaptığı husumetlisi Burak T. (30) tarafından pompalı tüfekle vuruldu. Yaşanan olay mahalle sakinlerini ve iş arkadaşlarını derinden sarsarken, polis olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

İzmir'in Buca ilçesinde, gümüşçü Hasan Çınar (47), bir dönem iş ortağı olduğu Burak T. (30) tarafından pompalı tüfekle saldırıya uğradı. Çınar ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

ESKİ İŞ ORTAKLIĞI FACİASI

İzmir'in Buca ilçesinde, Şirinyer Menderes Caddesi'nde bulunan bir gümüşçü dükkanında trajik bir olay meydana geldi. Saat 15.00 sularında yaşanan olayda, husumetli olduğu belirtilen Burak T. (30), pompalı tüfekle birlikte daha önce iş ortaklığı yaptığı Hasan Çınar'ın (47) dükkanına geldi.

Burak T.'nin dükkan içerisinde Hasan Çınar'a yönelik silahını ateşlemesiyle çevredeki vatandaşlar durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Burak T.'yi elinde pompalı tüfekle beklerken gözaltına aldı.

Ağır yaralanan Hasan Çınar, sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak tüm çabalara rağmen yaşamını yitirdi.

KATİLİN SUÇ DOSYASI KABARIK ÇIKTI

Burak T.'nin, daha önce kasten yaralama, tehdit, hakaret gibi suçlardan kaydı bulunduğu belirtildi. Cinayet Büro Amirliği'ne teslim edilen Burak T.'nin, Hasan Çınar ile birlikte atölye işleri yaptığı bilgisine de ulaşıldı.

Olay, saat 15.00 sıralarında Şirinyer Menderes Caddesi numara 236 da bulunan gümüşçü dükkanında meydana geldi. İddiaya göre Burak T. elinde pompalı tüfekle daha önceden birlikte iş yaptıkları ve arkadaşı olduğu öğrenilen Hasan Çınar’ın dükkanına gelip ateş etti. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri elinde pompalı tüfek ile bekleyen Burak T.‘yi gözaltına aldı. Ağır yaralı Hasan Çınar sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Çınar, burada doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Kasten yaralama, tehdit, hakaret gibi birçok suçtan kaydı bulunan Burak T., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne teslim edildi. Burak T.’nin atölyesinin olduğu daha önce Hasan Çınar’la birlikte iş yaptıkları da öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN