Seçil Erzan'dan mahkeme başkanına 109 sayfalık mektup

Seçil Erzan'dan mahkeme başkanına 109 sayfalık mektup

Futbol dünyasının önemli isimlerini fon adı altında dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan bankacı Seçil Erzan’ın, yargılandığı mahkemeye 109 sayfalık mektup yazdığı ortaya çıktı.

Aralarında ünlü futbolcular Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu 29 kişiyi "özel fon" adı altında dolandırdığı iddiasıyla yargılanan eski banka müdürü Seçil Erzan, İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanıyor.

Sabah'ta yer alan habere göre, "Kara para aklama" ve altı ayrı suçtan tutuklu bulunan Erzan, yargılamanın yapıldığı mahkemeye 109 sayfalık el yazısıyla bir mektup göndererek, yaşadıklarını anlattı ve gerçekleri ispat edebilmesi için yardım talep etti. Mektubunda, kimlerden ne kadar para aldığını ve ne kadar geri ödediğini açıklayan Erzan, kendisinin de 1 milyon 600 bin dolar mağduriyeti olduğunu belirtti. Ayrıca, futbolcuların maddi sıkışıklıkları ve taleplerine değinerek, zor durumda olduğunu ve paraların kötü niyetli kişiler tarafından kendisinden zorla alındığını ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN