Okan Buruk'un hayali sonunda gerçek oluyor! Sosyal medyadan duyurdular. Dursun Özbek 17 milyon euroluk yıldızı getiriyor

Okan Buruk'un hayali sonunda gerçek oluyor! Sosyal medyadan duyurdular. Dursun Özbek 17 milyon euroluk yıldızı getiriyor

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk ile 2 yıllık sözleşme uzatan sarı-kırmızılı ekipte transfer süreci devam ediyor. Takımın eksik yerlerini kapatmak isteyen Aslanlar yılın transferini gerçekleştirmek üzere. Okan Buruk'un hayali sonunda gerçek oluyor! Sosyal medyadan duyurdular. Başkan Dursun Özbek 17 milyon euroluk yıldızı getiriyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Takımdan hangi futbolcuların gidip kalacağı merak konusu olurken sıcak bir gelişme yaşandı. Bu transfer haberi sonrası taraftarlar stada akın edecek. Okan Buruk'un hayali sonunda gerçek oluyor! Sosyal medyadan duyurdular. Dursun Özbek 17 milyon euroluk yıldızı getiriyor.

OKAN BURUK'UN HAYALİ SONUNDA GERÇEK OLUYOR

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Yaz transfer dönemini verimli geçirmek isteyen sarı-kırmızılılar yılın transfer bombasını patlattı. Fotomaç'ta yer alan habere göre Galatasaray, Premier Lig ekibi Nottingham Forest'ta forma giyen Nicolas Dominguez'e talip oldu.

yeni-proje-2024-07-05t125901-934.jpg

SOSYAL MEDYADAN DUYURDULAR! DURSUN ÖZBEK 17 MİLYON EUROLUK YILDIZI GETİRİYOR

ESPN muhabiri Jorge Baravelle, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sarı-kırmızılıların İngiliz ekibiyle görüştüğünü belirtti. Baravelle, Nottingham Forest'in Arjantinli orta saha oyuncusu için 17 milyon Euro istediğini aktardı.

yeni-proje-2024-07-05t125914-615.jpg

Nicolas Dominguez, geçtiğimiz sezon başında Bologna'da 10 milyon Euro karşılığında transfer olduğu Nottingham Forest ile 29 maça çıktı. Arjantinli orta saha oyuncusu, 3 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in ise bu transferi yakından takip ettiği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN