Beşiktaş'tan defans hattına Alman panzeri! Hasan Arat 20 milyon euroluk yıldızı özel jetiyle getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'tan defans hattına Alman panzeri! Hasan Arat 20 milyon euroluk yıldızı özel jetiyle getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Yaz transfer döneminin verimli geçirmek isteyen siyah-beyazlılarda taraftarlara müjdeli haber geldi. Beşiktaş'tan defans hattına Alman panzeri! Başkan Hasan Arat 20 milyon euroluk yıldızı özel jetiyle getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst transfer çalışmaları için kollarını sıvarken sıcak bir gelişme yaşandı. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Beşiktaş'tan defans hattına Alman panzeri! Hasan Arat 20 milyon euroluk yıldızı özel jetiyle getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun.

BEŞİKTAŞ'TAN DEFANS HATTINA ALMAN PANZERİ

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Defans hattını güçlendirmek isteyen Kara Kartal Alman panzerine göz dikti. Fotospor'da yer alan habere göre Beşiktaş, Augsburg'un 27 yaşındaki Nijeryalı oyuncusu Felix Uduokhai gündemine aldı. Bundesliga takımlarından Augsburg'un sol stoperi Felix Uduokhai’nin dün İstanbul’a getirildiği ve Ümraniye tesislerinin gezdirildiği iddia edildi.

yeni-proje-2024-07-08t130723-608.jpg

HASAN ARAT 20 MİLYON EUROLUK YILDIZI ÖZEL JETİYLE GETİRİYOR! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Cuma günü Augsburg takımdan ayrılması gündemi olan Felix Uduokhai'nin yerine Keven Schlotterbeck resmen açıklandı. FC Augsburg olası bir ayrılık dalgasına hazırlanıyor. Ermedin Demirovic, Ruben Vargas ve Felix Uduokhai gibi 3 kilit oyuncu Augsburg'dan ayrılmanın eşiğinde bulunuyor.

yeni-proje-2024-07-08t130739-669.jpg

Mönchengladbach ve Napoli geçen yaz Augsburg'un kapısını Felix Uduokhai için çaldı. Ancak o sırada Nijerya asıllı ALman stoper şaşırtıcı bir şekilde sözleşmesini bir sezon daha uzatmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN