Oraya giden geri dönecek! Denize girişler yasaklandı: 3 ilçeyi kapsıyor

Oraya giden geri dönecek! Denize girişler yasaklandı: 3 ilçeyi kapsıyor

O ilimizde deniz planı yapanlara kötü haber! Denizin şartları nedeniyle denize girişler yasaklandı. Tek tek sıralandı, 3 ilçeyi kapsıyor. Planlarınız bozulabilir...

Dalga ve rip akıntısı nedeniyle denize girişlerin yasaklandığı duyuruldu. Sakarya’nın Karasu, Kaynarca ve Kocaali ilçelerinde devam eden olumsuz deniz durumu nedeniyle denize girişler bugün de yasaklandı.

"OLUMSUZ DENİZ DURUMU ÖLÜMLÜ BOĞULMA OLAYLARINA SEBEP OLMAKTADIR"

Karasu Kaymakamlığı’nın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Olumsuz deniz durumu ölümlü boğulma olaylarına sebep olmaktadır. Ağır deniz şartları sebebiyle bugün (08.07.2024) denize girişler yasaklanmıştır” ifadelerine yer verildi. Bu karar, Sakarya’nın denize kıyısı olan ilçelerinde yaşayan ve tatil için gelen vatandaşları ciddi şekilde uyardı.

KIRMIZI BAYRAK UYARISI

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Cankurtaran Grup Amirliği ekipleri, vatandaşların denize girmemesi konusunda uyarılarda bulundu. Kırmızı bayrakların çekilmesi, denizde tehlikeli koşulların devam ettiğinin bir göstergesi oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN