Fenerbahçe'den sürpriz transfer atağı! Jose Mourinho Milli yıldız için Almanya'ya gitti. Ali Koç imzayı attırıp alıp gelecek

Fenerbahçe'den sürpriz transfer atağı! Jose Mourinho Milli yıldız için Almanya'ya gitti. Ali Koç imzayı attırıp alıp gelecek

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile antrenmanlara başlayan sarı-lacivertlilerde transfer mesaisi sürüyor. Hücum hattını güçlendirmek isteyen Kanarya'nın ilk hedefi yerli oyunculara yönelmek. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe'den sürpriz transfer atağı! Jose Mourinho Milli yıldız için Almanya'ya gitti. Başkan Ali Koç imzayı attırıp alıp gelecek. İşte sürpriz transferin detayları.

Süper Lig'de bu sezon büyük hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile ilk hazırlık maçını yapan sarı-lacivertliler, oynadıkları futbolla taraftarları heyecanlandırdı. Hücum hattını yerli oyuncularla güçlendirmek isteyen Kanarya'dan sıcak bir son dakika gelişmesi geldi. Fenerbahçe'den sürpriz transfer atağı! Jose Mourinho Milli yıldız için Almanya'ya gitti. Ali Koç imzayı attırıp alıp gelecek.

FENERBAHÇE'DEN SÜRPRİZ TRANSFER ATAĞI

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle hücum hattını genç ve dinamik oyuncularla güçlendirmek isteyen sarı-lacivertlilerde sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Akşam'da yer alan habere göre Fenerbahçe, Lille ile sözleşmesi sona eren Türk Milli yıldız Yusuf Yazıcı için temaslarda bulundu.

yeni-proje-2024-07-03t085557-275.jpg

MOURINHO MİLLİ YILDIZ İÇİN ALMANYA'YA GİTTİ! ALİ KOÇ İMZAYI ATTIRIP ALIP GELECEK

Fenerbahçe'nin henüz Yusuf Yazıcı ve temsilcisine resmi bir teklif sunmadığı ancak kısa süre içerisinde görüşmelerin başlayacağı kaydedildi. Lille'den ayrılan Yusuf Yazıcı, yeni kulübüne bonservissiz şekilde imza atabilecek. Başkan Ali Koç'un ise bu transferi yakından takip ettiği öğrenildi.

yeni-proje-2024-07-03t085616-611.jpg

5 sezondur formasını giydiği Lille'de CSKA Moskova ve Trabzonspor'da kiralık sezonlarda geçiren Yusuf, bu 5 sezonda Lille formasıyla çıktığı 135 maçta 29 gol 15 asistlik performans gösterdi. 27 yaşındaki hücum oyuncusu, Lille'de bir Fransa Ligi şampiyonluğu bir de Fransa Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN