Hasan Arat Arjantinli yıldızı koluna taktı alıp geliyor! 60 milyon euroluk yıldız resmen Beşiktaş'ta. Hayırlı uğurlu olsun

Hasan Arat Arjantinli yıldızı koluna taktı alıp geliyor! 60 milyon euroluk yıldız resmen Beşiktaş'ta. Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile çıkış yakalamak isteyen siyah-beyazlılarda transfer mesaisinde sıcak gelişmeler peş peşe geliyor. Hücum hattını güçlendirmek isteyen Kara Kartal sonunda yıldız isimle anlaştı. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Hasan Arat Arjantinli yıldızı koluna taktı alıp geliyor! 60 milyon euroluk yıldız resmen Beşiktaş'ta. Hayırlı uğurlu olsun.

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş, gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Üst üste transfer bombalarını patlatan siyah-beyazlılarda yeni bir sıcak gelişme yaşandı. Hasan Arat Arjantinli yıldızı koluna taktı alıp geliyor! 60 milyon euroluk yıldız resmen Beşiktaş'ta. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

HASAN ARAT ARJANTİNLİ YILDIZI KOLUNA TAKTI ALIP GELİYOR

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un talimatlarına göre transfer sürecini yöneten siyah-beyazlılarda beklenen haber geldi. Fotomaç'ta yer alan habere göre Beşiktaş, Arjantinli dünya yıldızı Angel Di Maria transferini bitirmek üzere. Paulista ve Rafa Silva'yı renklerine katan Beşiktaş, Benfica ile sözleşmesi sona eren ve boşa çıkan Angel Di Maria'yı da kadrosuna dahil edebilmek için yoğun bir çaba harcıyor.

yeni-proje-2024-07-03t101921-235.jpg

60 MİLYON EUROLUK YILDIZ RESMEN BEŞİKTAŞ'TA! HAYRILI UĞURLU OLSUN

Deneyimli isme opsiyon da içeren 1 yıllık sözleşme ve 5 milyon Euro maaş öneren Beşiktaş cephesi, transferi bitirebilmek için her yolu deniyor. Yıldız sağ kanat oyuncusunun kararını bu hafta vermeye hazırlandığı ve yönetimin de buna göre yol haritasını belirleyeceği öğrenildi.

yeni-proje-2024-07-03t101943-100.jpg

Arjantin'den Rosario Central'in de kadrosuna katmak istediği 36 yaşındaki Angel Di Maria, geride bıraktığımız sezon Benfica formasıyla 48 maça çıktı ve 17 gol, 15 asistlik performansla oynadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN