Montella'dan Merih Demiral açıklaması: ''Bu, Türklüğün sembolü''

Montella'dan Merih Demiral açıklaması: ''Bu, Türklüğün sembolü''

UEFA Disiplin Kurulu Milli futbolcu Merih Demiral’e Türkiye-Avusturya karşılaşmasının bitiş düdüğünün ardından yapmış olduğu bozkurt sevinci nedeniyle 2 maç men cezası verdi. Milli takımın İtalyan teknik direktörü Vincenzo Montella, yaptığı açıklamada Merih'e sahip çıktı.

UEFA, Avusturya maçında A Milli Takım oyuncusu Merih Demiral’ın eliyle bozkurt işareti yapması nedeniyle açılan soruşturmada kararını verdi. Milli oyuncuya 2 maç ceza verildi. Yıldız stoper Hollanda maçında ve yarı finale yükselmemiz halinde yarı final karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Resim

Türkiye A Milli Takımı'nın İtalyan teknik direktörü Vincenzo Montella, Merih Demiral'e verilen ceza hakkında konuştu. Merih'i savunan Montella, yaptığı açıklamada ''Haksızlık olduğunu düşünüyorum. Bu siyasi bir sembol değil. Bu bizim tarihimizin bir sembolü. Türklükle, gurur duymayla alakalı bir sembol. Maalesef karar mercileri farklı bir yorum kattılar. O yüzden haksızlık olduğunu bildiğimiz için de üzgünüz. Ama bu bizi daha çok motive edecek'' sözlerini sarf etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN