Emeklilere pazar desteği başladı! Belediye 5 bin TL pazar parası veriyor: Başvurmak için 12 gününüz kaldı

Emeklilere pazar desteği başladı! Belediye 5 bin TL pazar parası veriyor: Başvurmak için 12 gününüz kaldı

Emeklilere rahat bir nefes aldıracak fırsat! Pazar desteği başladı: 5 bin TL pazar parası veriyor! Başvurmak için ise sadece 12 gününüz kaldı...

Şişli'de yaşayan emekliler için sevindirici bir haber geldi. Ekonomik zorluklarla mücadele eden emeklilere yönelik 5 bin TL Pazar Alışveriş Desteği programı başladı.

EKONOMİK ZORLUKLARA KARŞI EMEKLİLERE DESTEK

Bu program, emeklilerin ekonomik sıkıntılar karşısında yalnız kalmamalarını ve adil koşullarda yaşamalarını amaçlıyor. Emeklilere rahat bir nefes aldırmayı hedefleyen bu destek, onların günlük ihtiyaçlarını daha kolay karşılamalarına yardımcı olacak.

BAŞVURU DETAYLARI

Başvuru Tarihleri: 9-20 Temmuz tarihleri arasında başvurular kabul edilecek.

Başvuru yapmak isteyenler, 444 3 112 numaralı Şişli Belediyesi Çözüm Merkezi'ni arayarak veya Şişli Belediyesi'nin resmi web sitesi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN