Fatura ödemesini o bankadan yapanlar dikkat! Başvuru yapanlar o tutara kadar geri alıyor

Fatura ödemesini o bankadan yapanlar dikkat! Başvuru yapanlar o tutara kadar geri alıyor

Fatura ödemesini o bankadan yapanlar dikkat! Başvuru yapanlar, o tutara kadar paralarını trink geri alabilecekler...

Temmuz ayında elektrik faturalarına yapılan %38'lik zamın ardından, Axess kartı sahipleri için sevindirici bir kampanya başlatıldı. Akbank tarafından yapılan açıklamaya göre, Temmuz 2024 boyunca Axess, Axess Öğrenci veya Free kart sahipleri, yeni Otomatik Fatura Ödeme talimatı vererek chip-para kazanabilecekler.

CHİP-PARA KAZANMA DETAYLARI

Kampanya kapsamında, her bir yeni fatura talimatı veren kart sahipleri chip-para kazanacaklar. Chip-para miktarı, verilen talimat sayısına göre değişiklik gösterecek olup, en fazla 250 TL chip-para kazanma şansı sunulacak.

Akbank chip para nasıl kullanılır? Akbank chip para nerelerde geçerli?

KAMPANYA KOŞULLARI

Kampanya, 1 Temmuz - 31 Temmuz 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Kazanılan chip-paralar, 5 Ağustos 2024 tarihinde kart sahiplerinin hesaplarına yüklenecek. Kampanyadan yararlanmak için verilen talimatların yeni olması gerektiği ve iptal edilen talimatlarla tekrar verilenlerin kampanyaya dahil edilmeyeceği önemle belirtildi.

Axess kart sahipleri için sunulan bu kampanya, elektrik faturası zammına karşı olumlu bir adım olarak değerlendiriliyor. Yeni fatura talimatları vererek hem ödeme kolaylığı sağlayan hem de chip-para kazanma fırsatı elde eden kullanıcılar, bu avantajlı teklifi değerlendirmek için kampanya süresince başvurabilecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN