Sevilen oyunun filmi geliyor! Çekimlerinin başladığı duyuruldu

Sevilen oyunun filmi geliyor! Çekimlerinin başladığı duyuruldu

Sevilen oyunun filmi geliyor! Oyunun geliştirici firması ise çekimlerinin başladığını sosyal medya üzerinden duyurdu...

Ubisoft, uzun bir süredir merakla beklenen Watch Dogs film uyarlaması için heyecan verici bir gelişmeyi duyurdu. Şirketin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaya göre, filmin çekimlerine nihayet başlandı.

10 YILLIK BEKLEYİŞ SONA ERİYOR

watch-dogs-1.webp

Yaklaşık on yıl önce duyurulan Watch Dogs film projesi, ilk oyunun hikayesini sinemaya taşıma planlarıyla gündeme gelmişti. Projenin senaryosunu, Zombieland filminin senaristleri kaleme alacaktı. Ancak yıllar içinde bu proje sessizliğe büründü ve hayranlarını merak içinde bıraktı. Şimdi ise Ubisoft'un paylaştığı görsel ile çekimlerin başladığı resmi olarak duyuruldu. Filmin çıkış tarihi ve diğer detaylar ise henüz açıklanmadı.

FİLMDE YENİ BİR HİKAYE VE BAŞROL: SOPHIE WILDE

Everything Now: Watch the trailer for Netflix's new queer drama

Watch Dogs filmi, oyunda görmediğimiz yeni bir karakterin hikayesini anlatacak. Filmin başrolünü ise Sophie Wilde üstlenecek. Senaryo, 2021 yapımı Netflix bilim kurgu filmi Oxygen'in yazarı Christie LeBlanc ve Fate: The Winx Saga'dan tanınan Victoria Bata tarafından yazılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN