Nihat Kahveci Merih'e verilen cezaya canlı yayında isyan etti! 'Bizi sevmiyorlar, korkuyorlar...'

Nihat Kahveci Merih'e verilen cezaya canlı yayında isyan etti! 'Bizi sevmiyorlar, korkuyorlar...'

A Milli Takım'ın efsane ismi Nihat Kahveci, UEFA'nıın Merih Demiral'e verdiği iki maçlık men cezasına canlı yayında isyan ederek UEFA'nın Türkiye'yi sevmediğini belirtti.

A Milli Takım yarın akşam 2024 Avrupa Şampiyonası'nda Hollanda ile çeyrek finalde mücadele edecek. Dev karşılaşmaya saatler kala UEFA, Avusturya maçında zaferi getiren Merih Demiral'e iki maç men cezası verdi. A Milli Takım'ın efsane ismi Nihat Kahveci, UEFA'nın bu yaptırımına canlı yayında adeta isyan ederek tepki gösterdi.

Son 16 turunda Avusturya karşısında attığı ikinci golün ardından 'Bozkurt' işareti yapan Merih Demiral'e soruşturma başlatan UEFA, milli savunmacıya iki maç men cezası verdi. A Milli Takım'ın yıldız ismi, yarın akşam oynanacak olan Hollanda karşılaşmasında sahada olamayacak.

Kontraspor Youtube kanalında İspanya- Almanya karşılaşmasını ve Merih Demiral'e verilen cezayı değerlendiren A Milli Takım'ın efsane ismi ve spor yorumcusu Nihat Kahveci, UEFA'nın Merih Demiral konusunda çifte standart uyguladığını vurguladı.

"BİZDEN KORKUYORLAR"

UEFA'nın Türkiye'yi sevmediğini ifade eden Kahveci, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Hemen işler kötü gitti İlkay ve Emre Can'ı oyundan alıyorsun. Mesut Özil döneminde de böyleyleydi. Şampiyon olduklarında Mesut kraldı. Kaybettiklerinde ise dünyanın en rezil oyuncusuydu. Sonra 'adalet, özgürlük, hukuk, insaniyet' diyorlar. Yalan. Tek kelimeyle yalan. Bu olay bunu net kanıtladı. Bizim içimizdeki insanlarda bu zihniyeti daha iyi anlamıştır. Bizi sevmiyorlar, korkuyorlar. Bizden korkuyorlar. Halen korkutuyoruz. Daha da korkutacağız."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN