İşte çılgın Türk! Metrelerce uzunluktaki yılanı elleriyle yakaladı, dev yılanı gören inanamadı

İşte çılgın Türk! Metrelerce uzunluktaki yılanı elleriyle yakaladı, dev yılanı gören inanamadı

İşte çılgın Türk! Metrelerce uzunluktaki yılanı hiç tereddüt etmeden elleriyle yakaladı! Dev yılanı görenler, gözlerine inanamadı...

Hatay’ın Payas ilçesinde yaşayan Kemal Başer, yaz aylarının gelmesiyle birlikte insanların yaşam alanlarına giren yılanları yakalayarak doğaya salmasıyla tanınıyor. 'Yılancı Kemal' olarak bilinen Başer’in son kurtarma operasyonu, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Sıcak havaların artmasıyla yeraltında yaşayan canlılar, özellikle yılanlar, daha sık görülmeye başladı. Bu durum, doğa ve insan yaşam alanları arasındaki sınırların bulanıklaşmasına yol açtı. Kemal Başer, bu duruma müdahale ederek bir karayılanı yakaladı.

YILANCI KEMAL'İN GÜLÜMSETEN NASİHATLERİ

yilan-1.jpg

Kemal Başer, yakaladığı karayılanı doğaya bırakırken cep telefonu kamerasına yansıyan anlarda, yılan hakkında bilgi verdi. Karayılanı serbest bırakırken, “Karayılan sen zararlı değilsin ama insanlar senden daha tehlikeli” şeklinde konuşarak izleyenleri gülümsetti. Bu esprili nasihat, sosyal medyada geniş yankı buldu.

Başer’in karayılanı güvenli bir şekilde doğaya saldığı anlar, izleyenlerin içini rahatlattı. Yılan, kısa süre içinde gözden kaybolarak doğal yaşamına geri döndü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN