Sumru Yavrucuk 'Chaplin Dörtlüsü' kadrosunda: Emniyet müdürü olacak

Sumru Yavrucuk 'Chaplin Dörtlüsü' kadrosunda: Emniyet müdürü olacak

Tufan Taştan'ın yönettiği ve Barış Bıçakçı ile yazdığı "Chaplin Dörtlüsü" filminin çekimleri hız kesmeden devam ediyor. Kadroya katılan usta oyuncu Sumru Yavrucuk, emniyet müdürü rolüyle izleyicileri şaşırtacak.

Oyuncu Sumru Yavrucuk, "Chaplin Dörtlüsü" filmine katıldı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Yavrucuk filmde emniyet müdürü karakterine hayat verecek. Alışılmışın dışında bir rolle izleyici karşısına çıkacak olan Yavrucuk'un filmdeki ilk kareleri de yayınlandı. Yavrucuk'un performansı şimdiden büyük merak uyandırıyor.

Taştan Film imzalı projede yer alan diğer ünlü isimler arasında Melisa Sözen, Cengiz Bozkurt, Taner Ölmez, Mustafa Avkıran, Engin Hepileri, Mustafa Kırantepe, Oğuz Kara ve Yasemin Szawlowski bulunuyor. Filmin konuk oyuncu kadrosunda ise Burçin Terzioğlu, Metin Akdülger, Kubilay Aka, Saygın Soysal ve Hasibe Eren yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN