Hasan Arat gözünü Milli yıldıza dikti! Euro 2024'ten sonra Beşiktaş'a imzayı atıyor. Hayırlı uğurlu olsun

Hasan Arat gözünü Milli yıldıza dikti! Euro 2024'ten sonra Beşiktaş'a imzayı atıyor. Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Yaz transfer dönemini verimli geçirmek isteyen siyah-beyazlılar, orta saha için arayışına devam ediyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Başkan Hasan Arat gözünü Milli yıldıza dikti! Euro 2024'ten sonra Beşiktaş'a imzayı atıyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş, gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Yaz transfer dönemine hızlı giren ve birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılarda bomba bir haber daha geldi. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Hasan Arat gözünü Milli yıldıza dikti! Euro 2024'ten sonra Beşiktaş'a imzayı atıyor. Hayırlı uğurlu olsun.

HASAN ARAT GÖZÜNÜ MİLLİ YILDIZA DİKTİ

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara devam ediyor. Özellikle orta saha için dinamik bir futbolcu arayan siyah-beyazlılar bombayı patlattı. Fotospor'da yer alan habere göre Beşiktaş, Almanya Bundesliga'da Borussia Dortmund forması giyen Salih Özcan için temasa geçti.

yeni-proje-2024-07-04t122515-486.jpg

EURO 2024'TEN SONRA BEŞİKTAŞ'A İMZA ATIYOR! HAYRILI UĞURLU OLSUN

Alman devi, birçok takımın kadrosuna katmak istediği milli oyuncunun bonservisini belirledi. Haberde Borussia Dortmund'un Salih Özcan için yaklaşık 10 milyon Euro bonservis beklentisi içerisinde olduğu yazıldı.

yeni-proje-2024-07-04t122534-199.jpg

A Milli Takım ile EURO 2024'te turnuvada bulunan 26 yaşındaki orta sahanın geleceğinin şampiyona sonrası netleşmesi bekleniyor. Salih Özcan geride bıraktığımız sezon Borussia Dortmund formasıyla 35 maçta 1.786 dakika forma giydi. 26 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda gol ya da asist katkısı üretemedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN