Cem Adrian'dan konserde yüzüne pet şişe atan kişiye gül

Van'da sahne alan Cem Adrian'ın yüzüne kalabalıktan fırlatılan bir pet şişe isabet etti. Adrian, "Elimdeki gülü az önce pet şişe atan dostuma armağan ediyorum. Siz iletirsiniz ona, bayağı çalışmış olmalı ki hedefi tam doğru vurdu" dedi.

"Kültür Yolu Festivali" kapsamında Van Atatürk Kültür Parkı'nda sahne alan Cem Adrian, binlerce hayranının coşkulu alkışları arasında sahneye çıktı. Bir önceki akşam Bengü'nün konserinde yaşanan gerginlik nedeniyle bu konser için geniş güvenlik önlemleri alındı. Adrian, sahneye çıkar çıkmaz şarkılarını seslendirmeye başladı.

68879.jpg

PET ŞİŞE YÜZÜNE İSABET ETTİ

Konser sırasında, kim tarafından atıldığı belirlenemeyen bir pet şişesi, Cem Adrian’ın yüzüne isabet etti. Sanatçı, bu olay karşısında olgunluğunu göstererek konserine devam etti.

3113.jpg

'ONA ELİMDEKİ GÜLÜ ARMAĞAN EDİYORUM'

Pet şişe atan kişiye hitaben, "Elimdeki gülü az önce pet şişe atan dostuma armağan ediyorum. Siz iletirsiniz ona, bayağı çalışmış olmalı ki hedefi tam doğru vurdu" dedi. Bu açıklama, kalabalık tarafından takdirle karşılandı ve alkışlarla desteklendi.

5456465.jpg

'BİR İKİ DİKENDEN SEBEP BAHÇEYE KÜSÜLMEZ'

Konser sonrası sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Cem Adrian, "Mahcubiyet ile ilgili mesaj ve yorumlar okuyorum. Ben çok iyi ve güzel hissediyorum. Böyle bir şey hissetmenize gerçekten gerek yok. Bir gül bahçesinde gibiydim. Bir iki dikenden sebep bahçeye küsülmez ‘ki ben dikeni de severim gülden ötürü...’ Muhteşemdiniz Van. Her şey için minnettarım" diyerek hayranlarına teşekkür etti.

5165416.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN