Şarkıcı Bengü'ye konser şoku: Sahneye onlarca pet şişe fırlattılar

Van Kültür Yolu Festivali'nde sahneye çıkan şarkıcı Bengü, konserini tamamladıktan sonra "Ne Mutlu Türk'üm diyene" diyerek sahneden ayrıldı. Konseri izleyen birçok kişi ise sahneye pet şişeler fırlattı.

Ünlü şarkıcı Bengü dün akşam Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Van Kültür Yolu Festivali'nde konser verdi.

Van'da ilk defa konser verdiği için mutlu olduğundan bahseden Bengü, "Uzun zamandır hiç bu kadar heyecanlanmamıştım, kalbim duracak gibi oldu. Van'a hep gelmek istedim ama kısmet olmadı. Böyle güzel bir festival düzenleyen Kültür ve Turizm Bakanlığımıza teşekkür ederim. Festival inanılmaz güzel ve kalabalığın enerjisini hissedebiliyorum. Çok güzelsiniz" ifadelerini kullandı.

1-006.jpg

SAHNEYE ŞİŞE FIRLATTILAR

halktv.com.tr'de yer alan habere göre; konser sonunda ise beklenmedik bir olay meydana geldi. Şarkılarını söyledikten sonra birçok izleyici Bengü'nün çıktığı sahneye pet şişe fırlattı.

İddiaya göre olay, şarkıcının konser sonunda "Ne Mutlu Türk'üm diyene" dediği için gerçekleşti. Görüntüler sosyal medyada gündem olurken Bengü, yaşanan olayla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN