Bodrum'da tüyler ürperten olay! Yürüyüş yaparken buldular

Bodrum'da tüyler ürperten olay! Yürüyüş yaparken buldular

Bodrum'da dağlık bölgede, mavi ceketli, bir erkeğe ait olduğu düşünülen bir insan iskeleti bulundu. İskeletin 6 aylık bozulma sonucu oluşabileceği üzerine durulurken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Dehşet veren olay Muğla'nın Bodrum ilçesindeki dağlık bölgede yaşandı. Turgutreis-Akyarlar arasında Bayraktepesi mevkisindeki dağda yürüyüş yapan vatandaşlar, üzerinde mavi ceket olup, vücut bütünlüğü bozulmuş bir erkeğe ait olduğu tahmin edilen bir iskelet buldu.

İhbarla bölgeye ekipler gönderildi. Toplanan kemikler kimlik tespiti ve kesin ölüm nedenin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

0x0-dagda-yuruyus-yaparken-insan-iskeleti-buldular-bodrumda-tuyler-urperten-olay-1720094504895.jpg

6 AYLIK BOZULMA

Bölgede araştırma yapan JASAT, özel ekip kurdu. Ekipler başta Muğla ve Bodrum olmak üzere kayıp ilanları üzerinde DNA eşleşmesi olup, olmadığı konusunda geriye dönük tarama yaptı. İskeletin 6 aylık bozulma sonucu oluşabileceği üzerine duruluyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN