Olimpik yüzme havuzunda korku dolu anlar! Çocuklar bir anda fenalaştı

Olimpik yüzme havuzunda korku dolu anlar! Çocuklar bir anda fenalaştı

Rize’de olimpik yüzme havuzunda yüzen 3 çocuk klordan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. O anlara tanık olan Elif Su Demirci'nin annesi Yeliz Demirci, yaşadıkları dehşet ve paniği anlattı.

Olay, Rize Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nda meydana geldi. Yüzmek için havuza giren ilkokul öğrencileri havalandırma sisteminde meydana gelen arızadan dolayı ortamda biriken klor kokusundan rahatsızlandı. Solunum sıkıntısı çeken öğrencileri havuz görevlileri sudan çıkardı.

HAVALANDIRMA MAKİNESİ ARIZALANDI

Hastaneye kaldırılan Naz Deren Beşikçi (8), Duru Demirci (7) ve Elif Su Demirci (7) tedaviye alındı. Çocukların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından sudan alınan numunede olumsuzluğa rastlanılmadığı, olayın havalandırma makinelerinin arızalanmasından meydana geldiğini ifade edildi.

kklll.jpg

'HAVUZ SUYUNA KARIŞMASI GEREKEN KLORU SOLUDULAR'

Hastaneye kaldırılan Elif Su Demirci'nin annesi Yeliz Demirci, çocukların havuz içinde fenalaştıklarını gördüğünü söyleyerek, çocuklar yüzerken havuzdan gelip örnek alındığını anlattı. Daha sonra 2 çalışanın kloru havuzun su kanallarına döktüğünü ifade eden Demirci, havuz suyuna karışması gereken kloru çocukların soluduğunu vurguladı.

Çocuklar bir anda havuz içerisinde kusmaya başlayıp fenalaştığını anlatan Demirci "Hepsini açık havaya çıkardık. Ben orada sadece 3 çocuk olduğu için şükrediyorum. Daha fazla çocuk orada olabilirdi. Umarım bir daha böyle bir şey yaşanmaz. Bu durumun tedbiri alınsın, kimsenin başına bir daha böyle bir şey gelmesin. Bir şey arızalı ise bunu biz değil, yetkililer bilecek. Biz çocuklarımızı onlara emanet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN