Kadir Ezildi evleniyor! Müstakbel eşi meğer fenomenmiş: O ismi gören şok oldu

Kadir Ezildi evleniyor! Müstakbel eşi meğer fenomenmiş: O ismi gören şok oldu

Temizlik hastalığıyla tanınan ve “En Hamarat Benim” isimli programla ekranlara gelen Kadir Ezildi hayranlarının uzun zamandır beklediği müjdeyi verdi. Sevgilisinin ailesiyle tanışmaya giden sevilen isim sonunda evlilik için beklenen adımı attı…

Sevilen sunucu Kadir Ezildi hayranlarının beklediği adımı sonunda attı. Temizlik konusundaki takıntısıyla sık sık gündeme gelen isim özel hayatıyla ilgili yaptığı açıklamayla da epey dikkat çekmişti.

Hülya Avşar’ın programına katılan Ezildi kendisine yöneltilen 'Bir gün bir sevgilin olsa nasıl öpüşeceksin? Ten tene değiyor. Ter tere değiyor. İlk beraberliğinizde nasıl öpüşeceksin ne yapacaksın? Ağzının içine girip temizlik mi yapacaksın?' sorusuna "Şu an bir kız arkadaşım var. Sohbet ederken günlük duş almayı sevdiğimi belirtiyorum. Ben tabii ki hayat arkadaşımın da bakımlı olmasını isterim. Nefes kokusu, saç kokusu en nefret ettiğim şey" yanıtını vermişti.

ekran-goruntusu-2024-07-04-120942.png

AİLESİYLE TANIŞTI

Tüm bunların ardından ise Ezildi’den güzel haber geldi. Mynet’te yer alan habere göre evlilik kararı alan Kadir Ezildi, annesi, kardeşi ve yakın arkadaşları ile kız arkadaşının ailesiyle tanışmaya gitti. Ezildi o anları sosyal medya hesabından paylaşarak hayranlarını da sevindirdi.

ekran-goruntusu-2024-07-04-120924.png

Ezildi’nin bu adımdan sonra yakında kız arkadaşıyla nikah masasına oturmayı planladığı öğrenildi.

Bir dönem Eda ÖZkorucuklu’yla beraber olan Kadir Ezildi’nin, sosyal medyada fenomen Gamze Türkmen’le beraber olduğu bilgisine ulaşıldı.

ekran-goruntusu-2024-07-04-121015.png

Türkmen’in bilekliği ise ikilinin birlikteliğine dair iddiaları güçlendirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN