Bir anda kartlarınız boşalabilir! Bu uygulamalar varsa hemen silin: Kredi kartından para çekiyor!

Bir anda kartlarınız boşalabilir! Bu uygulamalar varsa hemen silin: Kredi kartından para çekiyor!

Hiç farkında olmadan kartlarınız bir anda boşalabilir! Telefonunuzda bu uygulamalar varsa hemen silin! Kredi kartından para çekiyor...

Android kullanıcıları için önemli bir uyarı yayımlandı. Son dönemde bazı mobil uygulamaların kullanıcıların kredi kartlarından izinsiz para çektiği tespit edildi.

TEHLİKELİ UYGULAMALAR LİSTESİ AÇIKLANDI

uygulama.jpg

Uzmanlar, güvenlik riski taşıyan uygulamaların listesini de açıkladı. Toplamda 12 uygulamanın yer aldığı bu listede, kullanıcıların telefonlarından acilen silmesi gereken uygulamalar sıralandı:

  1. High-Speed Camera
  2. Smart Task Manager
  3. Flashlight+
  4. K-Dictionary
  5. Quick Note
  6. Currency Converter
  7. Joycode
  8. EzDica
  9. Instagram Profile Downloader
  10. Ez Notes
  11. A Calculator (Kore uygulaması)

Android kullanıcılarına bu konuda dikkatli olmaları ve yukarıda belirtilen uygulamaları derhal cihazlarından kaldırmaları tavsiye edildi. Bu uygulamaların kredi kartı bilgilerini kötüye kullanarak maddi zarar verebileceği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN