Galatasaray'da ilk ayrılık haberi geldi! Okan Buruk 20 milyon euroluk yıldızın biletini kesti. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor

Galatasaray'da ilk ayrılık haberi geldi! Okan Buruk 20 milyon euroluk yıldızın biletini kesti. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Teknik direktör Okan Buruk ile 2 yıllık sözleşme uzatan sarı-kırmızılılar, yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Takımdan hangi futbolcuların gidip gitmeyeceği merak konusu olurken sıcak bir gelişme yaşandı. Galatasaray'da ilk ayrılık haberi geldi! Okan Buruk 20 milyon euroluk yıldızın biletini kesti. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor. İşte ayrılık haberinin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Normal düzeni bozmadan ek takviyeler yapmak isteyen teknik direktör Okan Buruk, o yıldızın biletini kesti. Taraftarlar bu haberler şok olacak. Galatasaray'da ilk ayrılık haberi geldi! Okan Buruk 20 milyon euroluk yıldızın biletini kesti. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor.

GALATASARAY'DA İLK AYRILIK HABERİ GELDİ

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Yaz transfer dönemini verimli geçirmek isteyen sarı-kırmızılılarda ilk ayrılık haberi geldi. Akşam'da yer alan habere göre Galatasaray, Nicolo Zaniolo ile yolları ayırıyor. Atalanta'nın Zaniolo transferi için sarı kırmızılılarla anlaştığı iddia edildi.

yeni-proje-2024-07-04t120609-705.jpg

OKAN BURUK 20 MİLYON EUROLUK YILDIZIN BİLETİNİ KESTİ! ARKADAŞLARIYLA VEDALAŞTI GİDİYOR

Atalanta ile Galatasaray, Nicolo Zaniolo'nun transferi için anlaşmaya vardı. Şarta bağlı satın alma opsiyonuyla birlikte İtalyan ekibine katılacak olan yıldız oyuncu için Galatasaray, 3 milyon euro kiralama bedeli alacak. 17 milyon euroluk opsiyon, Zaniolo'nun Atalanta'da maçların yüzde 60'ında oynaması halinde devreye girecek. Ayrıca 2.5 milyon euro da performans bonusu yer alacak.

yeni-proje-2024-07-04t120701-167.jpg

Yıldız oyuncu, perşembe günü İtalyan ekibi için sağlık kontrolünden geçecek. Geçtiğimiz sezon Aston Villa'da kiralık olarak forma giyen Nicolo Zaniolo, çıktığı 39 resmi maçta 3 gol kaydetmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN