Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye transfer çalımı! Kanarya'nın eski yıldızı Trabzonspor'a transfer oluyor...

Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye transfer çalımı! Kanarya'nın eski yıldızı Trabzonspor'a transfer oluyor...

Transfer sezonunun en hızlı takımlarından biri olan Trabzonspor, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin eski savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için harekete geçti. Fırtına, ezeli rakibinin eski yıldızına kancayı taktı.

Transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Trabzonspor'da hareketli saatler yaşanıyor. Savunma hattını yeniden kurmayı hedefleyen bordo-mavili ekip, Fenerbahçe'nin eski yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Transfer sezonunun açıldığı günden bu yana Denis Drăguș, Borna Barisic, John Lundstram ,Ozan Tufan, Cihan Çanak ve Anthony Nwakaeme'yi kadrosuna katan, bordo-mavili ekip, bu kez de stoper takviyesi için kolları sıvadı.

Geçtiğimiz sezon savunma hattında büyük sorunlar yaşayan Trabzonspor, stoper hattında yeniliğe gitmeyi hedefliyor. Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren bordo-mavili ekip, gözünü Almanya'ya dikti.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Bordo-mavili ekip, Alman ekibi Hoffenheim formasını terleten Macar savunma oyuncusu Attila Szalai'yi transfer gündemine aldı. Bordo-mavili ekibin, 26 yaşındaki savunma oyuncusu ile ilgilendiği öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 4 milyon euro olan tecrübeli savunma oyuncusu geçen yıl yaz transfer döneminde 12,3 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'den ayrılarak Hoffenheim'e transfer olmuştu.

Hedefimiz turu geçmek" - Son Dakika Haberleri

Macar savunma oyuncusu Attila Szalai, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısının kiralık olarak Freiburg forması altında geçirmişti.

2021-2023 arasında Fenerbahçe formasını terleten tecrübeli savunma oyuncusu, sarı-lacivertli forma altında 117 karşılaşmada görev alırken 7 gol 4 asiste imza atmıştı. Macar stoperin Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı ve bu nedenle de Trabzonspor'a transfer olabileceği öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN