Ölümden dönen Jamie Foxx: Üç hafta sonra uyandım ve hiçbir şey hatırlamıyordum

Ölümden dönen Jamie Foxx: Üç hafta sonra uyandım ve hiçbir şey hatırlamıyordum

Geçen yıl hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu Jamie Foxx, uzun süre devam eden tedavisinin ardından hastaneye kaldırılmasına neden olan olayla ilgili konuştu. Durumun şiddetli bir baş ağrısı ile başladığını belirten Foxx, yaklaşık üç hafta sonra uyandığında ise hiçbir şey hatırlamadığını söyledi.

Oscar ödüllü oyuncu Jamie Foxx, Nisan 2023'te Atlanta'da "Back in Action" filminin setinde rahatsızlanmıştı. Foxx'un ailesi oyuncunun bazı "tıbbi komplikasyonlar" nedeniyle hastaneye kaldırıldığını söylemişti.

Tedavisi uzun süre devam eden ünlü oyuncu, taburcu olduktan aylar sonra "Birçok insanın benden haber almayı beklediğini biliyorum ama dürüst olmak gerekirse beni öyle görmenizi istemedim. Beni, içimden borular çıkarken ve hayatta kalıp kalamayacağımı çözmeye çalışırken görmenizi istemedim. İnsanlar kör olduğumu söyledi. Gördüğünüz gibi gözlerimde sorun yok, gayet iyi durumdalar. Felç geçirmedim ama cehennemi yaşadım ve iyileşme yolunda bazı engebeler de vardı ama geri döneceğim ve çalışabilir durumdayım" açıklamasını yapmıştı.

'20 GÜN BOYUNCA YOKTUM'

Daily Mail'in haberine göre; ünlü oyuncu, son olarak Phoenix'te hayranlarına hastaneye neden kaldırıldığını açıklarken görüntülendi.

Acil durumun şiddetli bir baş ağrısı ile başladığını ve ağrı kesici istediğini söyleyen Foxx, yaklaşık üç hafta sonra uyandığında ise hiçbir şey hatırlamadığını belirtti.

"20 gün boyunca ortalarda yoktum. Hiçbir şey hatırlamıyorum" diyen ünlü isim, doktorların sonunda kendisine "orada bir şeyler oluyor" dediklerini ve başını işaret ettiğini söyledi. Bunu kamera açıkken söylemeyeceğini belirten Jamie Foxx'un görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN