Acun Ilıcalı'nın 20 milyonluk saray yavrusu yatı! İçerisinde yok yok: Asgari ücretliler ağlayarak bakıyor

Acun Ilıcalı'nın 20 milyonluk saray yavrusu yatı! İçerisinde yok yok: Asgari ücretliler ağlayarak bakıyor

Acun Ilıcalı’nın 20 milyonluk saray yavrusu yatı görenlerin ağzını açık bırakıyor. Kızlarının isimlerinin baş harfinden oluşan BALMY isimli lüks yatın içerisinde yok yok. İşte, Acun Ilıcalı’nın dillere destan olan lüks yatı…

Kariyerindeki başarısı kadar özel hayatıyla da gündemden düşmeyen Acun Ilıcalı’nın Bodrum’a demirleyen lüks yatı gündem oldu. Yaklaşık değeri 20 milyon Euro olan yat, lüks detaylarıyla epey konuşuldu.

acun-ilicalinin-luks-yati-5.jpg

20 MİLYON EURO’LUK YAT

Net servetinin 100 milyonu geçtiği düşünülen Acun Ilıcalı, BALMY isimli yatıyla Bodrum’da görüntülendi.

acun-ilicalinin-luks-yati-1.jpg

Patronlar Dünyası’nda yer alan habere göre, 2019 yılında özel sipariş verilen ve 2022 yılında teslim edilen yat 20 milyon Euro yani yaklaşık 702 milyon TL değerinde.

Tamamı çelik ve alüminyumdan yapılan yatın alt kamarası var ve iç tasarımı da epey dikkat çekici. BALMY her katında bulunan uzun camları sayesinde devamlı doğal ışık alabiliyor.

acun-ilicalinin-luks-yati-3.jpg

LÜKS DETAYLARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

47 metre uzunluğunda olan yat, elektrikli sörf tahtası, su bisikleti, iki hız teknesi, dizel jet botu gibi çeşitli lüks donanımlara sahip. 10 kişilik misafir kapasitesi ve 8 kişilik mürettebatı bulunan yat, denizde maksimum 14.5 deniz mili hıza ulaşabiliyor.

acun-ilicalinin-luks-yati-4.jpg

Geniş güvertesiyle oturma ve güneşlenme alanı bulunan yat, spa havuzu, arka şezlonglar için özel alan, korunaklı kokpit ve kıç tarafında oturma alanıyla denizin tadını çıkarma imkanı da sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN