Borsada en fazla kazandıran hisse hakkında şok eden karar! Yatırımcıya kötü haber verildi

Borsada en fazla kazandıran hisse hakkında şok eden karar! Yatırımcıya kötü haber verildi

Borsada en fazla kazandıran hisse hakkında şok eden karar! Yatırımcılara kötü haber verildi! İşte o hissede son durum...

Adel Kalemcilik Ticaret ve Sanayi A.Ş. (ADEL) hisseleri, Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında brüt takas tedbiriyle karşı karşıya kaldı. Bu tedbirin, 2 Ağustos tarihine kadar geçerli olacağı belirtildi.

KREDİLİ İŞLEM YASAĞI

Brüt takas tedbiri süresince, ADEL hisselerine ilişkin daha önce getirilen kredili işlem yasağı da yürürlükte olacak. Yatırımcılar, bu dönemde yalnızca nakit işlemlerle ADEL hisselerinde alım-satım yapabilecekler.

Borsa güne yatay seyirle başladı - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

SON ON İŞLEM GÜNÜNDE YÜKSELİŞ

ADEL hisseleri, son on işlem gününde yüzde 1 değer kazanarak 578,50 TL seviyesine ulaşmıştı. Bu yükselişin ardından gelen tedbir kararı, yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN