Gelin değil emekli oldu! Kına yaktığı anları sosyal medyada paylaştı: Davul zurnayla emekliliğini kutladı

Gelin olmadı emekli oldu! Emekliliğinin sevinciyle kına yaktığı anları sosyal medyada paylaştı: Davul ve zurnayla emekliliğini kutladı...

Düğün salonu kiralayarak arkadaşlarıyla eğlenen Melek Hanım, Show Haber’e konu olunca kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Ayrıca, Melek Hanım’ın ünlü sunucu Kadir Ezildi’nin komşusu olduğu ortaya çıktı.

ÜNLÜ SUNUCUNUN KOMŞUSU MELEK HANIM’IN COŞKULU KUTLAMASI

Kadir Ezildi, "En Hamarat Benim" yarışma programının sevilen sunucusu olarak bilinirken, geniş bir hayran kitlesine sahip. Kadir Ezildi’nin komşuluk ilişkileri de dikkat çekiyor.

EMEKLİLİĞİNİ DÜĞÜN SALONUNDA KUTLADI

Kadir Ezildi’nin komşusu Melek Hanım, EYT’den emekli olmanın sevincini yaşadı ve bu mutlu anı düğün salonu kiralayarak kutladı. Sevdikleriyle birlikte bu özel günü paylaşan Melek Hanım, emekliliğini coşkuyla kına yakarak ve oynayarak kutladı.

20 YILLIK BEKLEYİŞ SON BULDU

51 yaşındaki Melek Uçkun, yıllardır beklediği emeklilik hakkını kazanmanın sevincini yaşadı. 20 yılını doldurup emeklilik hakkını kazandıktan sonra, bu özel anı arkadaşlarıyla kutlamak için düğün salonu kiraladı.

Melek Uçkun, e-Devlet üzerinden emeklilik hakkını kazandığını öğrendiğinde büyük bir mutluluk yaşadı. Kaftan giyerek düğün salonuna pastayla giriş yapan Melek Hanım, EYT kınası düzenledi. Arkadaşlarıyla birlikte hem oynayıp hem de kına yakarak, bu özel günü gelin testisi şovuyla taçlandırdı. Eğlenceli anlar, unutulmaz görüntülerle hafızalara kazındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN