Bolu'da D-100 karayolunda kaza: 2 ölü 3 yaralı

Bolu'da D-100 karayolunda kaza: 2 ölü 3 yaralı

Bolu'da D-100 kara yolunda meydana gelen kazada, İstanbul istikametinde seyreden otomobil ile karşıya geçmeye çalışan bir Tofaş marka otomobil çarpıştı. Tofaş otomobil kazada ortadan ikiye bölünürken toplamda dört aracın karıştığı kazada, 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Bolu'da D-100 kara yolunda dört aracın karıştığı kazada iki kişi hayatını kaybetti, üç kişi yaralandı. Kazada bir otomobil ortadan ikiye bölündü.

Kaza, İstanbul istikametindeki Sanayi Yan Yol Kavşağı'nda meydana geldi. İbrahim Ö. yönetimindeki otomobil, karşıya geçmeye çalışan Engin Gökdemir'in kullandığı 81 ACR 439 plakalı Tofaş marka otomobille çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle Tofaş marka otomobil ortadan ikiye bölündü. Ardından, 34 LU 9313 plakalı otomobil ve Yılmaz A. yönetimindeki 81 DM 596 plakalı araç da kazaya karıştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kazada, ikiye bölünen otomobilden yola savrulan Engin Gökdemir olay yerinde, Sabri Gökdemir ise hastanede hayatını kaybetti. Yaralanan Ünal K., İbrahim Ö. ve Özay Ö. hastaneye kaldırıldı. D-100 kara yolu her iki yönde de trafiğe kapatıldı. Engin Gökdemir'in cansız bedeni, Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından hastane morguna götürüldü.

Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN