Erman Toroğlu'ndan sürpriz anlaşma! A Spor'a veda etti: Yeni kanalı herkesi şaşırttı...

Erman Toroğlu'ndan sürpriz anlaşma! A Spor'a veda etti: Yeni kanalı herkesi şaşırttı...

Son dönemde yaptığı yorumlarla gündem belirleyen eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, büyük bir sürprize imza atarak A Spor'dan ayrıldı. Toroğlu, yeni kanalıyla herkesi ters köşe yaptı.

Yaklaşık 10 yıldır A Spor ekranlarında izleyiciyle buluşarak futbol gündemini belirleyen yorumlara imza atan eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, A Spor ile yollarını ayırdı. Toroğlu'nun yeni kanalı herkesi şaşırttı.

Süper Lig'in eski yayıncı kuruluşu LİGTV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Maraton' programıyla efsaneleşen, son 10 yıldır ise A Spor'da yorumculuk yapan Erman Toroğlu, büyük bir sürprize imza atarak A Spor'dan ayrıldı.

Ekol Tv Spor Müdürü Onur Yıldız, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı açıklamada Toroğlu'nun A Spor'dan ayrıldığını ve yeni sezonda Ekol TV ekranlarında izleyiciyle buluşacağını duyurdu.

Yıldız paylaşımında "İşte Yılın Transferi ERMAN TOROĞLU EKOL TV'DE" ifadelerini kullandı. Yılız'ın paylaşımı kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine otururken çok sayıda etkileşim aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN