Mourinho İsmail Kartal'ın 2 prensini hiç beğenmedi! "Kendinize kulüp bulun"

Mourinho İsmail Kartal'ın 2 prensini hiç beğenmedi! "Kendinize kulüp bulun"

Fenerbahçe'nin yeni teknik adamı Jose Mourinho, geçen sezon sarı-lacivertli ekibi çalıştıran İsmail Kartal'ın iki prensinin performansından memnun değil.

Yeni sezon çalışmalarını Portekizli teknik adam Jose Mourinho yönetiminde sürdüren Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor. Tecrübeli teknik adam yönetiminde 2014 yılından bu yana devam eden şampiyonluk özlemini dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, iki yıldızıyla yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Kanarya'nın Portekizli teknik adamı Mourinho'nun bazı oyuncuların performansından memnun olmadığı ve bu oyuncuları kadroda düşünmediği öne sürüldü.

Mourinho'nun özellikle Rade Krunic, Serdar Aziz ve Luan Peres'in performansından memnun olmadığı ileri sürüldü. Geçen sezon takımı çalıştıran İsmail Kartal'ın vazgeçilmez isimleri olan Rade Krunic ve Serdar Aziz'in Mouriho tarafından beğenilmemesi sarı-lacivertli taraftarların dikkatini çekti.

Öte yandan Portekizli çalıştırıcının Fred, Jayden Oosterwolde, Miha Zajc, Cengiz Ünder ve Edin Dzeko'nun performansından çok memnun olduğu öğrenildi. Bu isimlerin yeni sezonda takımın kilit oyuncuları olması bekleniyor.

AVUSTURYA KAMPI BELİRLEYİCİ OLACAK

Hazırlık maçlarındaki performanslarıyla Mourinho'yu tatmin etmeyen Krunic, Serdar Aziz ve Luan Peres için son karar, Avusturya'da oynanacak hazırlık maçlarından sonra verilecek. Üç futbolcu burada da istenileni veremezse, bu oyunculara kendilerine yeni kulüp bulmaları gerektiği söylenecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN