Galatasaray ve Fenerbahçe Samardzic için devrede

Galatasaray ve Fenerbahçe Samardzic için devrede

Sırp futbolunun son dönemde yetiştirdiği en büyük yeteneklerden biri olarak gösterilen Lazar Samardzic için Fenerbahçe'nin ardından Galatasaray da devreye girdi. Sarı-Kırmızılılar, genç yıldızı kadrosuna katmak istiyor.

Trendyol Süper Lig'nde önümüzdeki sezonun şampiyonluk yolundaki en büyük iki favorisi Fenerbahçe ve Galatasaray, transfer döneminde de karşı karşıya gelmeye devam ediyor. Sarı-Kırmızılılar, Fenerbahçe'nin uzun süredir gündeminde olan Lazar Samardzic için devreye girdi.

Resim

Gazeteci Mehmet Özcan'ın haberine göre; Galatasaray, Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Lazar Samardzic için teklif yapmaya hazırlanıyor. İtalya Serie A ekiplerinden Udinese'de forma giyen Lazar Samardzic'i Avrupa'nın önemli takımları da takip ediyor.

Öte yandan gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre ise Fenerbahçe, Udinese forması giyen Lazar Samardzic için resmi teklif yaptı. Udinese bu teklifi kabul etmek istiyor ancak Samardzic tüm teklifleri görüp öyle son kararını vermek istiyor.

Udinese, Lazar Samardzic için 20 milyon euronun üstünde bir bonservis bedeli kazanmayı hedefliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN