Batman'da düğünde havaya ateş açan 3 kişi yakalandı! Adli işlem başlatıldı

Batman'da düğünde havaya ateş açan 3 kişi yakalandı! Adli işlem başlatıldı

Batman'da bir düğünde havaya pompalı tüfek ve tabancayla ateş açan 3 şüpheli, gözaltına alındı.

Batman'da düğün sırasında havaya pompalı tüfek ve tabancayla ateş açan 3 şüpheli, İl Emniyet Müdürlüğü Bayındır Şehit Hasan Gül Polis Merkezi Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerin kullandığı 2 pompalı tüfek ve 1 tabancaya da el konuldu.

ADLİ İŞLEM BAŞLATILDI

Bayındır Şehit Hasan Gül Polis Merkezi Amirliği ekipleri, düğün alanında bulunan 3 şüpheliyi tespit ederek hızla yakaladı. Şüphelilerin üzerlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda, 2 pompalı tüfek ve 1 tabanca ele geçirildi. Şüphelilerin silahlarına el konulurken, kendileri de gözaltına alındı. Şüpheliler, halkın can güvenliğini tehlikeye atmaktan ve izinsiz silah kullanmaktan dolayı emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı. Yetkililer, bu tür olayların toplumda büyük bir tehlike arz ettiğini ve bu davranışların kesinlikle kabul edilemez olduğunu belirtti. Güvenlik güçleri, kamu güvenliğini tehlikeye atan her türlü eyleme karşı gerekli önlemleri almaya devam edeceklerini vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN