Mansur Başkandan öğrencilere bir kıyak daha! O hizmet de ücretsiz oldu: Başvuru için son tarihi kaçırmayın

Mansur Başkandan öğrencilere bir kıyak daha! O hizmet de ücretsiz oldu: Başvuru için son tarihi kaçırmayın

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden öğrencilere tamamen ücretsiz yaz kampı desteği geldi. Sınava hazırlanan öğrencileri kapsayan uygulama için kayıtlar başlarken, kamp da kayıt işlemlerinin tamamlanmasının ardından faaliyete geçecek. İşte detaylar…

Eğitimde fırsat eşitliği ilkesiyle çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentteki öğrencilere destek olmaya devam ediyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı, 10, 11, 12’nci sınıf ve mezun grubu öğrencilerine lise müfredatını destekleyici eğitimler ve YKS sınavına ön hazırlık niteliğinde yaz kampı düzenliyor.

5 HAFTALIK EĞİTİM BAŞLIYOR

Genel tekrar dersleriyle beraber yürütülecek olan birebir Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik dersleri ile öğrencilerin gelişimine katkıda bulunacak olan kamp hafta içi her gün saat 10:00 ile 13:00 arasında devam edecek. Öğrencilerin ücretsiz olarak alacağı eğitimler toplam 5 hafta sürecek.

2-5 Temmuz saat 09:00-17:00 arasında yapılacak başvuruların ardından dersler ise 8 Temmuz 2024 günü başlayacak.

ankara-yaz-kampi-2024-abb.jpg

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILACAK?

Kampla ilgili detaylı bilgi almak isteyen ve kayıt yaptıracak olanlar Sanatoryum Caddesi NO: 273 adresinde bulunan Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi’ne giderek hem detaylı bilgi alabilir, hem de kayıt yaptırabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN