Fenerbahçe'ye gözyaşları içinde veda etmişti! Abdullah Avcı 15 milyon euroluk yıldızı ikna etti. Trabzonspor'a imzayı attı

Fenerbahçe'ye gözyaşları içinde veda etmişti! Abdullah Avcı 15 milyon euroluk yıldızı ikna etti. Trabzonspor'a imzayı attı

Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın yönetiminde transfer çalışmalarını hızlandıran bordo-mavili ekip bu sefer büyük bir imzayı gerçekleştirmek üzere. Fenerbahçe'ye gözyaşları içinde veda etmişti! Abdullah Avcı 15 milyon euroluk yıldızı ikna etti. Trabzonspor'a imzayı attı. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon beklenen performansı sahaya aktaramayan Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Defans hattını sağlamlaştırmak isteyen bordo-mavililer sürpriz bir transfere imza atmak üzere. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Fenerbahçe'ye gözyaşları içinde veda etmişti! Abdullah Avcı 15 milyon euroluk yıldızı ikna etti. Trabzonspor'a imzayı attı.

FENERBAHÇE'YE GÖZYAŞLARI İÇİNDE VEDA ETMİŞTİ

Trabzonspor gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara devam ediyor. Özellikle defans hattını güçlendirmek isteyen Karadeniz ekibi büyük bir yıldız ismi gözüne kestirdi. Fenerbahçe'nin eski yıldızı geliyor. Ortaya atılan son iddialara göre Trabzonspor, Türkiye'ye yeniden dönmeye sıcak bakan Attila Szalai'yi gündemine aldı. Bordo-mavililer Hoffenheim'ın kadroda düşünmediği Attila Szalai'yi kiralık olarak kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

yeni-proje-2024-07-03t122251-835.jpg

ABDULLAH AVCI 15 MİLYON EUROLUK YILDIZI İKNA ETTİ! TRABZONSPOR'A İMZAYI ATTI

Stoper pozisyonunda rotasyonlu bir kadroyu elinde bulundurmak isteyen Abdullah Avcı yakından tanıdığı Attila Szalai'nin transferinin hemen bitirilmesini istedi. Hoffenheim'ın kadroda düşünmediği Attila Szalai için kiralama teklifi yapacak olan Trabzonspor ilk etapta başarılı stoperden olumlu yanıt aldı. Kulüplerin de anlaşması halinde Abdullah Avcı kadroda çok görmek istediği Attila Szalai'yi Trabzonspor'a kazandıracak.

yeni-proje-2024-07-03t122337-355.jpg

Fenerbahçe'den 12.3 milyon Euro bonservis karşılığında Hoffenheim'a transfer olan Attila Szalai, sarı-lacivertli kulübe veda ederken gözyaşlarına hakim olamamış ve taraftarlara Türkçe mesajla seslenmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN