Fenerbahçe ilk transferini bitirdi! Mourinho bizzat aradı 'Acilen gel'. Ali Koç ABD'li yıldızı özel jetiyle İstanbul'a getiriyor

Fenerbahçe ilk transferini bitirdi! Mourinho bizzat aradı 'Acilen gel'. Ali Koç ABD'li yıldızı özel jetiyle İstanbul'a getiriyor

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Yaz transfer döneminin verimli geçirmek isteyen sarı-lacivertliler, dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde ilk müjdeli haberi verdi. Taraftalar bu haber sonrası stada akın edecek. Fenerbahçe ilk transferini bitirdi! Mourinho bizzat aradı 'Acilen gel'. Başkan Ali Koç ABD'li yıldızı özel jetiyle İstanbul'a getiriyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon rekor puana ulaşmasına rağmen şampiyonluk elde edemeyen Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun talimatları doğrultusunda transferleri hızlandıran sarı-lacivertlilerden ilk bomba haber geldi. Fenerbahçe ilk transferini bitirdi! Mourinho bizzat aradı 'Acilen gel'. Ali Koç ABD'li yıldızı özel jetiyle İstanbul'a getiriyor.

FENERBAHÇE İLK TRANSFERİNİ BİTİRDİ

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle hücum hattına takviyeler yapmak isteyen sarı-lacivertliler yılın transfer haberini patlattı. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, McKennie’ye transfer teklifi yaptı. Teknik direktör Jose Mourinho, yıldız futbolcuyu arayarak takımında görmek istediğini söyledi. Juventus’la da görüşmeler sürüyor.

yeni-proje-2024-07-02t103222-843.jpg

MOURINHO BİZZAT ARADI! ALİ KOÇ ABD'Lİ YILDIZI ÖZEL JETİYLE GETİRİYOR

ABD'li oyuncuyu arayan teknik direktör Jose Mourinho, takımında görmek istediğini söyledi. 25 yaşındaki orta saha bu teklifi değerlendirmeye aldı. Sarı-lacivertli yönetim de Juventus'la görüşmelere başlamış durumda.

yeni-proje-2024-07-02t103243-652.jpg

İngiliz basını, Weston McKennie'yi Tottenham'ın da istediğini ve Juventus'un kapısını bu hafta içinde çalacağını yazdı. Haberde; Premier Lig ekibinin Juve'nin istediği 18 milyon euroyu vereceği vurgulandı. Ancak Başkan Ali Koç'un bu transferle yakından ilgilendiği öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN